Brood
Pannen wit
Tijgerbrood
Wit galet lang
Wit galet rond
Boere wit
Pannen bruin
- Vol tarwemeel, roggebloem, tarwebloem
Ardeens bruin (boere bruin)
- Vol roggemeel (roggebloem+tarwebloem)
Masteluin
- Vol roggemeel (roggebloem+tarwebloem)
Silhouet
- Tarwemeel, roggemeel, roggebloem
Havena
- Meergranenbrood, havervlokken en -zemelen
Zesgranen
- Spelt, tarwebloem, roggemeel, maisvlokken, havervlokken
Maya
- Tarwebloem, zonnebloempitten, sesamzaad, lijnzaad, sojazemelen
Multigranen
- Tarwebloem, roggebloem, zonnebloempitten, sesamzaad, lijnzaad
Vita havermout
- Tarwebloem, tarwevlokken, haverzemelen, zonnebloemzaad, sesamzaad
Synergie
- Spelt, vezels, pompoenpitten, zonnebloempitten, lijnzaad
Zwarte woud
- Tarwemeel, roggebloem, zonnebloempitten, sojagranen
Fjord
- Tarwebloem, roggebloem, zonnebloempitten, lijnzaad
Spelt
Quinoa
- Tarwebloem, quinoa, pompoenpitten, sesam, rogge
Notenbrood
- Tarwemeel, roggemeel, walnoten, tarwemoutvlokken
Rozijnenbrood
- Brood dat rijkelijk gevuld is met rozijnen
Suikerbrood
- Brood waarin korrels suiker zijn meegebakken
Appeltjesbrood
- Luxebroodje met appeltjes, rozijntjes, nootjes en kaneel
Abdijbrood
- Volkorenbrood met 3 verschillende soorten noten én rozijnen
Frans brood
- Vervaardigd op de oude
- traditionele wijze:
- wit,
- wit met zongedroogde tomaatjes,
- wit met groene olijfjes,
- grof met zaadjes,
- noten frans brood,
- ciabatta
Vidéekoekje
- Vierkante hartige bladerdeeggebakjes